Videre

ABOUT US

Forretningsindehaver er undertegnede, og jeg får moralsk opbakning fra min bedre halvdel, Maria. Vores børn krydser fingre for succes, og husets to doodler (hunde) stemmer i med et bjæf.

  

Målsætningen er, at producere og sælge kvalitetsprodukter, som verden står og mangler. Jeg solgte derfor allerhelst fred og kærlighed på dåse til spotpris, men det er desværre ikke så ligetil.


I stedet har jeg valgt at designe, producere og sælge nyttige kvalitetsprodukter, som vi selv står og mangler. Og det er mit håb er, at vi ikke er alene om dette – altså at mangle dem…

  

Første skud på stammen var to elegante, minimalistiske og gedigne møbelserier, der fjerner pladsmangel,  besvær og irritation ved affaldssortering i køkkenet. Møblet er meget neutralt i sin fremtoning, og med to varianter passer det ind hos langt de fleste.  Så tiden er kommet til at få bugt med overfyldte skabe, affaldsspande i hobevis på gulvet eller andre forsøg på at imødekomme kravet om kildesortering. 
 
 

Nye produkter vil blive tilføjet hen ad vejen, men i første omgang slår vi et slag for æstetisk og praktisk affaldssortering, og kan med stolthed melde, at vi modtog en Red Dot Design Award 2023 for SORTED Premium og endnu en i 2024 for SORTED Standard. Vi har også mange tilfredse kunder, der har delt deres oplevelser på TrustPilot. Det er jeg meget taknemlig for! 

Bedste hilsner
Peter Molbech